Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazin Oficial, Comerțul Cu Amănuntul

Real Madrid Official Store

Magazin Oficial, Comerțul Cu Amănuntul Conceptul de design al magazinului se bazează pe o experiență la Santiago Bernabeu, axată pe experiența de cumpărături și crearea de impresii. Este un concept care, în același timp, onorează, laudă și imortalizează clubul, afirmă că realizările au fost rezultatul talentului, efortului, luptei, dăruirii și determinării. Proiectul include Concept Design și Implementare Comercială, Branding, Ambalare, Linie Grafică și Design Mobilier Industrial.

Denumirea proiectului : Real Madrid Official Store, Numele proiectanților : sanzpont [arquitectura], Numele clientului : sanzpont [arquitectura].

Real Madrid Official Store Magazin Oficial, Comerțul Cu Amănuntul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.