Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masuta De Cafea

Athos

Masuta De Cafea Inspirată de panourile de mozaic create de artistul modernist brazilian Athos Bulcao, această masă de cafea cu sertare ascunse a fost concepută cu scopul de a aduce frumusețea panourilor sale - și culorile strălucitoare și formele perfecte - în spațiul interior. Inspiratia de mai sus a fost combinata cu o manuala pentru copii, formata din patru cutii de chibrituri lipite pentru a construi o masa pentru o casa de papusi. Datorită mozaicului, tabelul face referire la o casetă de puzzle. Când este închis, sertarele nu pot fi observate.

Denumirea proiectului : Athos, Numele proiectanților : Patricia Salgado, Numele clientului : Estudio Aker Arquitetura.

Athos Masuta De Cafea

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.