Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masuta De Cafea Si Masa De Luat Masa

Air table

Masuta De Cafea Si Masa De Luat Masa Este destul de interesant modul în care poate trece cu ușurință de la o masă de cafea joasă într-o masă completă pentru sufragerie sau chiar un birou. Țevile metalice pot fi reglate în două poziții diferite prin rotație. Plăcile de lemn sunt întoarse prin balamale care vă permit să măriți suprafața mesei. Numele acestei piese de mobilier se inspiră în MacBook Air, datorită senzației sale de greutate, atât fizic, cât și vizual.

Denumirea proiectului : Air table, Numele proiectanților : Claudio Sibille, Numele clientului : M3 Claudio Sibille.

Air table Masuta De Cafea Si Masa De Luat Masa

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.