Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masuta De Cafea Si Masa De Luat Masa

Air table

Masuta De Cafea Si Masa De Luat Masa Este destul de interesant modul în care poate trece cu ușurință de la o masă de cafea joasă într-o masă completă pentru sufragerie sau chiar un birou. Țevile metalice pot fi reglate în două poziții diferite prin rotație. Plăcile de lemn sunt întoarse prin balamale care vă permit să măriți suprafața mesei. Numele acestei piese de mobilier se inspiră în MacBook Air, datorită senzației sale de greutate, atât fizic, cât și vizual.

Denumirea proiectului : Air table, Numele proiectanților : Claudio Sibille, Numele clientului : M3 Claudio Sibille.

Air table Masuta De Cafea Si Masa De Luat Masa

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.