Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Cafea

Cell

Masa De Cafea Acest mobilier își propune să îmbunătățească calitatea și estetica spațiului interior și să ridice probleme legate de consum și producția de masă. Acest proiect este format din celule. Fiecare celulă corespunde unei nevoi diferite, unei zone de stocare diferite, de dimensiuni și culori diferite. Culorile interacționează între ele și cu spațiul în care sunt amplasate. Masa de cafea ar putea fi pe roți pentru a obține confortul în mobilitate. Dacă nu este pe roți, fiecare celulă poate fi separată de restul și așezată ca o masă laterală. În plus, celulele de aceeași culoare și dimensiune pot fi repetate și așezate pe perete.

Denumirea proiectului : Cell, Numele proiectanților : Anna Moraitou, Numele clientului : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Masa De Cafea

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.