Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazinul De Vânzare Cu Amănuntul De Înaltă Tehnologie

Cyfer

Magazinul De Vânzare Cu Amănuntul De Înaltă Tehnologie Interioarele de spații de vânzare cu amănuntul în viitor, ca și în prezent, ar trebui să fie proiectate într-un mod care să promoveze o experiență plăcută de cumpărături și adaptată tipului de produs vândut. Cyfer este un magazin de retail hi-tech proiectat pe codul QR. Elementele de design minimaliste, interioare și exterioare, se reunesc pentru a forma un mediu cu curgere lină, accentuând puterea produsului așteptat în viitor, în timp ce percepția este neîntreruptă de obstrucții irelevante care cresc nivelul de plăcere și sporesc dorința de interacțiune cu produsele.

Denumirea proiectului : Cyfer, Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Magazinul De Vânzare Cu Amănuntul De Înaltă Tehnologie

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.