Revista de proiectare
Revista de proiectare
Piața Publică

Brieven Piazza

Piața Publică Inspirația din spatele acestui design este afecțiunea pentru simplitatea și intuirea abstractizării și simbolismului Mondrian cu o notă de caracter și autenticitate notată în caligrafia istorică din Kufic Square. Acest design este o manifestare a fuziunii coerente între stilurile care pledează pentru mesajul potrivit căruia există posibilitatea de a amesteca diferite stiluri aparent contradictorii în ceea ce privește observația cu ochiul liber, în timp ce, atunci când săpăm adânc în filozofia din spatele lor, ar exista asemănări care ar rezulta într-o opera de artă coerentă care este atrăgător dincolo de înțelegerea evidentă.

Denumirea proiectului : Brieven Piazza , Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  Piața Publică

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.