Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceasul Digital

PIXO

Ceasul Digital Conceptul este pe cale de a „digitaliza” „numerele rulante” ale ceasului mecanic din anii 70. Cu afișajul său complet cu matrice de puncte, PIXO este capabil să arate numerele animate fluente de „rulare”. Spre deosebire de alte ceasuri digitale cu împingătoare, PIXO are doar o coroană rotativă pentru a opera toate modurile care includ: modul Timp, ora Mondială, Cronometru, 2 Alarme, Timpul oră și Timer. Proiectarea generală se adresează persoanelor cărora le plac lucrurile digitale cu execuție nouă. Diferitele combinații de culori și designul unisex pot fi potrivite diferitelor tipuri de preferințe ale utilizatorilor.

Denumirea proiectului : PIXO, Numele proiectanților : PIXO TEAM, Numele clientului : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Ceasul Digital

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.