Revista de proiectare
Revista de proiectare
Vehicul

Shark

Vehicul Shark este un vehicul concept care poate transforma forța de tracțiune într-o forță utilă pentru a zbura. Filozofia de proiectare a rechinului este să prindă forța de tracțiune la început și apoi, când vehicul este ridicat de la sol din cauza rezistenței la curgere a aerului, acesta va trece fluxul de aer prin găurile de pe brațele sale. Aceste găuri se vor deschide și se vor închide rapid și într-un mod în care Shark se poate menține mai echilibrat.

Denumirea proiectului : Shark, Numele proiectanților : Amin Einakian, Numele clientului : Amin Einakian.

Shark Vehicul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.