Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistem De Logistică Urbană

link

Sistem De Logistică Urbană Link este un sistem de logistică urbană sincronizată care folosește infrastructura de transport public existentă. Sistemul permite distribuirea încărcată și durabilă a încărcăturii în oraș. Este o rețea care face legătura între centrele de consolidare, spațiile de depozitare a cartierului și afacerile locale folosind o flotă de vehicule robotizate, electrice. Urmărind autobuzele și tramvaiele, vehiculele navighează prin oraș fără a interfera traficul. Sistemul Link scurtează distanțele de distribuție, reducând astfel nevoia de camioane și deschide alternative de livrare pentru ultima jumătate de milă.

Denumirea proiectului : link, Numele proiectanților : Ayelet Fishman, Numele clientului : Ayelet Fishman.

link Sistem De Logistică Urbană

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.