Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaune De Cafea Transformabile Și Scaune De Relaxare

Twins

Scaune De Cafea Transformabile Și Scaune De Relaxare Conceptul de masă de cafea Twins este simplu. O masă de cafea cretă stochează două scaune din lemn. Suprafețele drepte și stângi ale mesei sunt niște capace care pot fi scoase din corpul principal al mesei pentru a permite extragerea scaunelor. Scaunele au picioare pliabile, care trebuie rotite astfel încât scaunul să fie în poziția corectă. Odată ce scaunul sau ambele scaune sunt afară, capacele se întorc la masă. Când scaunele sunt afară, masa funcționează, de asemenea, ca un imens compartiment pentru depozitare.

Denumirea proiectului : Twins, Numele proiectanților : Claudio Sibille, Numele clientului : MFF.

Twins Scaune De Cafea Transformabile Și Scaune De Relaxare

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.