Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaunul De Bar

Barcycling Chair

Scaunul De Bar Barcycling este un scaunul de bar care este proiectat pentru spații tematice sportive. Este atent la imaginea dinamismului de pe scaunul de bar, datorită șezutei bicicletei și pedalei bicicletei. Crearea scheletului poliuretanului scaunului și partea superioară a scaunului acoperit cu piele de cusut manual . Deși moliciunea poliuretanului, pielea naturală și calitatea de cusut manual reprezintă simbolul durabilității.De asemenea, scaunul de bare standart că poziția suportului pentru picioare nu poate fi modificată, ciclismul face posibilă ședințele variabile, cu păstrarea pedalelor în diverse locații. Astfel, aceasta permite acest lucru mai lung și confortabil ședinței.

Denumirea proiectului : Barcycling Chair, Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Scaunul De Bar

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.