Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Luat Masa

Octopia

Masa De Luat Masa Octopia de ArteNemus este un tabel bazat pe morfologia unui caracatiță. Designul se bazează pe un corp central cu o formă elipsoidă. Opt picioare și brațe în formă organică apar radial și se extind din acest corp central. Un blat din sticlă accentuează accesul vizual la structura creației. Aspectul tridimensional al Octopiei este subliniat de contrastul dintre culoarea furnirului lemnului de pe suprafețe și culoarea lemnului a marginilor. Aspectul înalt al Octopiei este accentuat prin utilizarea de specii de lemn de calitate excepțională și prin manopera deosebită.

Denumirea proiectului : Octopia, Numele proiectanților : Eckhard Beger, Numele clientului : ArteNemus.

Octopia Masa De Luat Masa

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.