Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calendar

NTT COMWARE “Season Display”

Calendar Acesta este un calendar de birou realizat cu un design decupat, care conține motive de sezon pe o gresie rafinată. Punctul culminant al designului este atunci când sunt afișate, motivele sezoniere sunt setate la un unghi de 30 de grade pentru o vizualizare cât mai bună. Această nouă formă exprimă noul stil NTT COMWARE pentru generarea de idei noi. Gândirea este acordată funcționalității calendarui cu un spațiu amplu de scriere și linii rulate. Este bun pentru vizualizare rapidă și ușor de utilizat, plin de originalitate care îl diferențiază de alte calendare.

Denumirea proiectului : NTT COMWARE “Season Display”, Numele proiectanților : Katsumi Tamura, Numele clientului : NTT COMWARE CORPORATION.

NTT COMWARE “Season Display” Calendar

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.