Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calendar

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Calendar Calendarul promoțional al site-ului portalului, goo (http://www.goo.ne.jp) este un calendar funcțional, cu foaia pentru fiecare lună transformată într-un buzunar care vă permite să vă păstrați și să gestionați cărțile de vizită, notițele și chitanțele. . Tema este Red String pentru a afișa legătura dintre goo și utilizatorii săi. Ambele capete ale buzunarului sunt, de fapt, ținute de cusături roșii, care devin punctul culminant al designului. Un calendar într-o formă plăcută expresivă, este potrivit pentru 2014.

Denumirea proiectului : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Numele proiectanților : Katsumi Tamura, Numele clientului : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Calendar

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.