Revista de proiectare
Revista de proiectare
Design Interior De Birou

Mundipharma Singapore

Design Interior De Birou Decorul zonei de recepție creează o atmosferă foarte modernă la birou, precum un nou lift de față, completat de lumini circulare, panouri din sticlă pline, autocolante ghețate, blat din marmură albă, scaune colorate și diverse forme geometrice pentru a-l înălța. Designul luminos și îndrăzneț este un indiciu al intenției proiectantului de a scoate în evidență imaginea corporativă, în special cu îmbinarea logo-ului companiei în peretele caracteristicilor. Împreună cu dispunerea minuțioasă a iluminatului în zonele strategice, zona de recepție este puternică din punct de vedere al designului și, totuși, prezintă în mod silențios un aspect estetic.

Denumirea proiectului : Mundipharma Singapore, Numele proiectanților : Priscilla Lee Pui Kee, Numele clientului : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore Design Interior De Birou

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.