Revista de proiectare
Revista de proiectare
Fotoliu

Baralho

Fotoliu Fotoliul Baralho are un design contemporan izbitor compus cu forme pure și linii drepte. Fabricat din pliuri și suduri pe placa de aluminiu periat, acest fotoliu se remarcă pentru potrivirea sa îndrăzneață care provoacă rezistența materialului. Este capabil să reunească, într-un singur element, frumusețea, ușurința și precizia liniilor și unghiurilor.

Denumirea proiectului : Baralho, Numele proiectanților : FLÁVIO MELO FRANCO, Numele clientului : FLAVIO FRANCO STUDIO.

Baralho Fotoliu

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.