Revista de proiectare
Revista de proiectare
Apartamentul Mare

Attractive Arc

Apartamentul Mare Acest caz este un set de apartamente mari cu etaj plat la ultimul etaj. Suprafața de construcție este de 260 de metri pătrați. Grupul de clienți situat de dezvoltator ar trebui să fie familiile cu mai multe populații. Proprietarul acestui caz este însă o familie de trei persoane. Deci funcțiile bine sortate ale structurii originale apar banale și înghesuite. În conformitate cu aceasta, am făcut modificări relativ mari la aspectul planului întregului spațiu. După ruperea modului convențional de dispunere a familiei. Majoritatea zonelor funcționale au fost confundate, cu excepția dormitoarelor, băilor, etc. Între timp, ca locuință, proprietatea

Denumirea proiectului : Attractive Arc, Numele proiectanților : Sheng Tao, Numele clientului : DEESEN.

Attractive Arc Apartamentul Mare

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.