Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Interior

Wild Life

Designul Interior Designul are în vedere creativitatea, iar creativitatea este tot despre Surprize! Când viața sălbatică întâlnește modernismul și se încadrează perfect în armonie, atunci se creează surprize! Designerul a combinat simplitatea modernă cu aventurile etnice pentru un spațiu unic. A folosit o paletă de culori neutră de alb, bej și gri pentru pereți și mobilier, cu un plus de accente de culoare în arta pereților și a corpurilor de iluminat. Pentru a face o declarație la intrare, designerul a introdus o canapea zburătoare din piele de vacă împreună cu bile de sticlă atârnate toate umplute cu plante artificiale pentru un aspect proaspăt vibrant. Bucurați-vă de viața sălbatică!

Denumirea proiectului : Wild Life, Numele proiectanților : Shosha Kamal, Numele clientului : Shosha Kamal Designs.

Wild Life Designul Interior

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.