Revista de proiectare
Revista de proiectare
Fotoliu Multifuncțional

oUeat

Fotoliu Multifuncțional nuun kids design co-fondat de Bruna Vila și Núria Motjé, proiectează și produce mobilier multifuncțional pentru copii, cu o linie specială pentru locuințe cu gemeni sau frați de vârstă similară. Confecționată din finisaje din lemn și tablă albă, colecția este dedicată copiilor de la 6 luni până la 10 ani și este concepută pentru a stimula creativitatea și jocul, principala activitate a copilăriei. În plus, acest mobilier poate fi reciclat și reutilizat constant și ocupă cel mai puțin spațiu posibil, pentru a-l adapta la nevoile fiecărui moment.

Denumirea proiectului : oUeat , Numele proiectanților : nuun kids design, Numele clientului : Nuun kids design.

oUeat  Fotoliu Multifuncțional

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.