Revista de proiectare
Revista de proiectare
Malaxorul De Lavoar Pentru Robinet

Smooth

Malaxorul De Lavoar Pentru Robinet Proiectarea mixerului de bazin de la robinetul Smooth este inspirată în forma cea mai pură a unui cilindru, creând un corolar natural al conductei prin care curge până ajunge la utilizator. Am intenționat să deconstruim formele complexe obișnuite pe care le are acest tip de produs, rezultând o formă cilindrică netedă și destul de minimalistă. Aspectul elegant cauzat de linii devine destul de surprinzător atunci când acest obiect își asumă funcția de interfață de utilizator, deoarece acesta este un model care combină un design dinamic cu funcționalitatea perfectă a unui mixer de bazin.

Denumirea proiectului : Smooth, Numele proiectanților : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Numele clientului : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Smooth Malaxorul De Lavoar Pentru Robinet

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.