Revista de proiectare
Revista de proiectare
Malaxorul De Lavoar Pentru Robinet

Straw

Malaxorul De Lavoar Pentru Robinet Designul mixerului de bazin de la robinetul de paie este inspirat din formele tubulare de paiele băute tinere și distractive, care vin cu o băutură răcoritoare vara sau o băutură caldă iarna. Cu acest proiect am dorit să creăm simultan un obiect de design contemporan, dashing și distractiv. Presupunând bazinul ca un recipient, ideea inițială intenționează să sublinieze robinetul ca element de contact cu utilizatorul, la fel ca paiele de băut sunt punctul de contact cu o băutură.

Denumirea proiectului : Straw, Numele proiectanților : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Numele clientului : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Malaxorul De Lavoar Pentru Robinet

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.