Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sezlongul

Riza Air

Sezlongul Scaun de design contemporan potrivit pentru zonele de lounge ale cluburilor, reședințelor și hotelurilor. Realizat cu o structură de aspect organic completată cu o grilă specială pe spate, scaunul Riza este realizat doar cu lemn masiv durabil și lacuri naturale. Inspirația designului provine din opera arhitectului catalan Antoni Gaudí și din moștenirea pe care arhitectul modernist a lăsat-o la Barcelona, inspirată vreodată din elemente de natură și aspect organic.

Denumirea proiectului : Riza Air, Numele proiectanților : Thelos Design Team, Numele clientului : Thelos.

Riza Air Sezlongul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.