Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sezlongul

Bessa

Sezlongul Proiectat pentru zonele de lounge din hoteluri, stațiuni și reședințe private, scaunul Bessa se armonizează cu proiectele moderne de amenajări interioare. Designul său transmite o seninătate care invită la o experiență de amintit. După ce ne-am rezolvat producția complet durabilă, ne putem bucura de echilibrul dintre formă, design contemporan, funcție și valorile sale organice.

Denumirea proiectului : Bessa, Numele proiectanților : Simon Reynaud, Numele clientului : Thelos.

Bessa Sezlongul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.