Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inel

Flowing Arcs

Inel Acest inel este conceput pentru a contesta conceptul convențional potrivit căruia majoritatea inelelor sunt rotunde. Constând numai din arcuri care curg într-o linie continuă, acesta poate fi purtat fie pe un deget, fie pe două degete adiacente. Întrucât nu este circulară ca majoritatea celorlalte inele, ar fi distractiv să descoperi diferite moduri de a-l purta și, de asemenea, să-l apreciezi și să-l bucuri ca obiect de artă atunci când nu este purtat. Acest inel versatil poate fi personalizat cu diferite metale și pietre prețioase în conformitate cu specificațiile clientului.

Denumirea proiectului : Flowing Arcs, Numele proiectanților : Sun Hyang Ha, Numele clientului : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Inel

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.