Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurantul Și Barul

Wah Marathi

Restaurantul Și Barul Simplitatea este cheia acestui restaurant boutique. Se joacă cu un aspect pământesc, în timp ce o mulțime de culori îndrăznețe, sub formă de art-e-fapte tradiționale locale, afișe și actul mercantil ca un pansament. Elemente naturale - lemnul, pietrele și jocul captivant de lumină și umbră însuflețesc experiența divină în timp ce vă curgeți dintr-o secțiune în alta. Prezintă filozofia indiană destul de ingenios, oferind și o încântare funcțională, dar și emoțională și vizuală.

Denumirea proiectului : Wah Marathi, Numele proiectanților : Ketan Jawdekar, Numele clientului : Magarpatta Clubs and Resorts Pvt. Ltd..

Wah Marathi Restaurantul Și Barul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.