Revista de proiectare
Revista de proiectare
Geanta De Blocare Combinată

The Colored Lock Bag

Geanta De Blocare Combinată „Blocarea” este blocare combinată colorată. Oamenii pot deschide geanta cu chibrituri de culoare, nu doar cu numere. Aceste accesorii de modă sunt utilizate pentru genți. Pot fi realizate diverse modele exterioare de genți și oamenii pot identifica aceste geantă cu semnătura de blocare combinată colorată. Utilizatorii își creează singură parola de culoare pentru a personaliza persoanele fizice. Pentru a reuși acest proiect, s-au folosit o mulțime de metode de procedeu, precum aruncarea aerului, tratarea pielii, straturile de culori, etc. Proiectantul și producătorul direct este Jiwon, Shin.

Denumirea proiectului : The Colored Lock Bag, Numele proiectanților : jiwon, Shin., Numele clientului : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Geanta De Blocare Combinată

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.