Revista de proiectare
Revista de proiectare
Geanta De Blocare Combinată

The Colored Lock Bag

Geanta De Blocare Combinată „Blocarea” este blocare combinată colorată. Oamenii pot deschide geanta cu chibrituri de culoare, nu doar cu numere. Aceste accesorii de modă sunt utilizate pentru genți. Pot fi realizate diverse modele exterioare de genți și oamenii pot identifica aceste geantă cu semnătura de blocare combinată colorată. Utilizatorii își creează singură parola de culoare pentru a personaliza persoanele fizice. Pentru a reuși acest proiect, s-au folosit o mulțime de metode de procedeu, precum aruncarea aerului, tratarea pielii, straturile de culori, etc. Proiectantul și producătorul direct este Jiwon, Shin.

Denumirea proiectului : The Colored Lock Bag, Numele proiectanților : jiwon, Shin., Numele clientului : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Geanta De Blocare Combinată

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.