Revista de proiectare
Revista de proiectare
Turnul De Fermă Pentru Poduri

Floating Nests

Turnul De Fermă Pentru Poduri Turnul Loft London Farm sub forma unui copac gigantic imaginar în a cărui coroană artificială sunt așezate două formațiuni mari de loft ca niște cuiburi plutitoare. Viziunea unui zest fără precedent pentru viață (joie de vivre), în același timp, utilizând întreaga logistică mitropolitană. „Conceptul de cuib plutitor” se bazează pe o exploatare ridicată a spațiului aerian deasupra parcelei respective, în legătură cu un impact minim asupra suprafeței disponibile. Principala utilizare a tuturor nivelurilor de cuib este definită ca un amestec de agricultură verticală și suprafețe locuibile.

Denumirea proiectului : Floating Nests, Numele proiectanților : Peter Stasek, Numele clientului : London .

Floating Nests Turnul De Fermă Pentru Poduri

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.