Revista de proiectare
Revista de proiectare
Turnul De Fermă Pentru Poduri

Floating Nests

Turnul De Fermă Pentru Poduri Turnul Loft London Farm sub forma unui copac gigantic imaginar în a cărui coroană artificială sunt așezate două formațiuni mari de loft ca niște cuiburi plutitoare. Viziunea unui zest fără precedent pentru viață (joie de vivre), în același timp, utilizând întreaga logistică mitropolitană. „Conceptul de cuib plutitor” se bazează pe o exploatare ridicată a spațiului aerian deasupra parcelei respective, în legătură cu un impact minim asupra suprafeței disponibile. Principala utilizare a tuturor nivelurilor de cuib este definită ca un amestec de agricultură verticală și suprafețe locuibile.

Denumirea proiectului : Floating Nests, Numele proiectanților : Peter Stasek, Numele clientului : London .

Floating Nests Turnul De Fermă Pentru Poduri

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.