Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dispozitivul De Acces Biometric Pentru Deblocarea Ușilor

Biometric Facilities Access Camera

Dispozitivul De Acces Biometric Pentru Deblocarea Ușilor Un dispozitiv biometric încorporat în pereți sau chioscuri care surprinde irisul și întreaga față, apoi face trimitere la o bază de date pentru a determina privilegiile utilizatorului. Acordă acces prin deblocarea ușilor sau conectarea utilizatorilor. Funcțiile de feedback ale utilizatorilor sunt integrate pentru o aliniere ușoară. Leds aprinde invizibil ochiul și există un bliț pentru lumină scăzută. Partea frontală are 2 părți din plastic care permit culori duo-ton. Partea mai mică atrage ochiul cu detalii fine. Formularul simplifică 13 componente frontale într-un produs mai estetic. Este destinat piețelor corporative, industriale și interne.

Denumirea proiectului : Biometric Facilities Access Camera, Numele proiectanților : Travis Baldwin, Numele clientului : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera Dispozitivul De Acces Biometric Pentru Deblocarea Ușilor

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.