Revista de proiectare
Revista de proiectare
Site-Ul E-Cormmerce

Noritake

Site-Ul E-Cormmerce Realizat în urmă cu un an, acesta a fost un proiect emblematic de design plat atunci când designul plat nu era în trend. Acest design prezintă formatarea plăcilor pentru produse și sistemul de rețea al întregului site. De asemenea, am creat brandul unic în subsol cu o tipografie subtilă, dar detaliată. Acest concept de site-ul web a fost acela de a crea un design simplu, elegant, care avea sens folosind spații de spațiu alb și elemente de design adecvate.

Denumirea proiectului : Noritake, Numele proiectanților : Jade(Jung Kil) Choi, Numele clientului : Noritake.

Noritake Site-Ul E-Cormmerce

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.