Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

Trish House Yalding

Casa Rezidențială Proiectarea casei s-a dezvoltat ca răspuns direct la șantier și locația sa. Structura clădirii este compusă pentru a reflecta pădurea înconjurătoare, cu coloanele de balustradă reprezentând unghiurile neregulate ale trunchiurilor și ramurilor copacilor. Suprafețele mari de sticlă umplu golurile dintre structură și vă permit să apreciați peisajul și amenajarea ca și cum ar fi privit între trunchiurile și ramurile copacilor. Plasma tradițională alb-negru din Kentish reprezintă frunzișul care înfășoară clădirea și înconjoară spațiile din interior.

Denumirea proiectului : Trish House Yalding, Numele proiectanților : Matthew Heywood, Numele clientului : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Casa Rezidențială

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.