Revista de proiectare
Revista de proiectare
Trusa Multifuncțională De Construcție

JIX

Trusa Multifuncțională De Construcție JIX este un kit de construcție creat de artistul vizual și designerul de produse Patrick Martinez. Este alcătuit din elemente modulare mici, care sunt concepute special pentru a permite conectarea paielelor standard de băut, pentru a crea o mare varietate de construcții. Conectorii JIX vin în grile plate care se desprind, se intersectează și se blochează în loc. Cu JIX puteți construi totul, de la structuri ambițioase de dimensiuni de cameră, până la sculpturi complexe de masă, toate folosind conectori JIX și paie de băut.

Denumirea proiectului : JIX, Numele proiectanților : Patrick Martinez, Numele clientului : Blank Bubble.

JIX Trusa Multifuncțională De Construcție

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.