Revista de proiectare
Revista de proiectare
Muzeul De Artă

The Vagrant

Muzeul De Artă Arhitectura Muzeului de Artă al Noului Taipei City, proiectat de Aleksandar Rudnik Milanovic ca pasăre macara din cuibul de pe terasa râului, ar putea fi înțeles cu ușurință de la distanță și din orice punct al parcului de râul Yingge. Forma muzeului era o mișcare echilibrată minimalistă a macaralelor cu atrium, ca plămâni ai păsărilor, unde aerul proaspăt și lumina soarelui intrau direct în muzeu. Cu aripile sale ca spațiu de expoziție și macaralele se îndreaptă ca un restaurant cu temă de artă, oaspeții muzeului s-au putut bucura în vederea peisajului și a orașului Taipei din apropiere.

Denumirea proiectului : The Vagrant , Numele proiectanților : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Numele clientului : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Muzeul De Artă

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.