Revista de proiectare
Revista de proiectare
Purtător De Sticle De Cărucior

Baretto

Purtător De Sticle De Cărucior Cutiile de plastic obișnuite folosite în ultimele decenii pentru transportul sticlelor, durabile, funcționale, precum și un instrument de comunicare pentru afaceri, renaște cu aceleași caracteristici într-o bară mică care se deplasează pe roți. O bară, un suport pentru sticle împreună cu un mic blat de lucru, totul într-un singur obiect, declinabil într-o scară infinită de culori și mărci, produs într-un număr limitat de piese. Reutilizarea lăzi de plastic de marcă îi conferă un aspect vintage, care este în același timp modern. Nu este doar o chestiune de reciclare, ci și o reinterpretare a funcțiilor.

Denumirea proiectului : Baretto, Numele proiectanților : boattiverga studio, Numele clientului : boattiverga studio.

Baretto Purtător De Sticle De Cărucior

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.