Revista de proiectare
Revista de proiectare
Geanta Multifuncțională

Collectote

Geanta Multifuncțională Collectote este o geantă 3 în 1 care vă permite să organizați totul. Separați geanta mare de mesagerie, în timp ce vă transportați elementele esențiale într-o geantă mai mică pentru călătorii, vizite la muzeu, cursuri, muncă și spectacole comerciale. Geanta de mesagerie este suficient de mare pentru a găzdui mai mult de 5 albume cu dimensiunea scrisorii, laptopul și articole peste noapte. Collectote are un suport pentru cărți din piele și două pungi detașabile, diferențiate prin culoarea căptușelii. Acesta servește în multe situații diverse, răspunzând nevoilor de tot felul de oameni, de la artiști la directori.

Denumirea proiectului : Collectote, Numele proiectanților : Yun Hsin Lee, Numele clientului : Collectors Club of New York.

Collectote Geanta Multifuncțională

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.