Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

SERENAD

Scaun Respect pentru tot felul de scaune. După părerea mea, una dintre cele mai importante și clasice și speciale lucruri în designul interioare este scaun. Ideea de scaun Serenad vine dintr-o lebădă pe apa care s-a întors și și-a pus fața între aripi. Poate că suprafața strălucitoare și netedă pe scaun Serenad, cu design diferit și special, a fost făcută doar pentru locuri foarte speciale și unice.

Denumirea proiectului : SERENAD, Numele proiectanților : Ali Alavi, Numele clientului : Ali Alavi Design.

SERENAD Scaun

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.