Revista de proiectare
Revista de proiectare
Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 este un nou dispozitiv tehnic pentru integrarea internetului, multimedia și comunicare și oferă utilizatorilor de acasă servicii interactive diversificate, inclusiv redare masivă de conținut pe internet și apeluri video HD. Conectând STB la TV în mediul rețelei familiale, utilizatorul poate actualiza rapid un televizor comun la un televizor inteligent, ceea ce oferă utilizatorilor de familie experiență excelentă de divertisment AV.

Denumirea proiectului : T-Box2, Numele proiectanților : Ke Zhang, Numele clientului : Technicolor.

T-Box2 Set Top Box

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.