Revista de proiectare
Revista de proiectare
Instalarea De Artă

S.Joao Structure

Instalarea De Artă Designul reflectă un festival de stradă tipic portughez - cunoscut local sub numele de 'S. João“. De-a lungul unuia dintre cele mai vii festivaluri ale străzii din Europa, oamenii din Porto se venerează pe Sfântul Ioan „Botezătorul”, în mod tradițional, se toacă reciproc cu flori de usturoi sau ciocane moi de plastic. Caracterizat prin culoarea panglicilor și steagurilor care umplu străzile, alături de artificiile lansate toată noaptea, „S. Structura lui João reinterpretează această atmosferă cu forme de balon atârnate, care sunt acoperite de un material strălucitor, reflectorizant.

Denumirea proiectului : S.Joao Structure, Numele proiectanților : FAHR 021.3, Numele clientului : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure Instalarea De Artă

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.