Revista de proiectare
Revista de proiectare
Instalarea De Artă

S.Joao Structure

Instalarea De Artă Designul reflectă un festival de stradă tipic portughez - cunoscut local sub numele de 'S. João“. De-a lungul unuia dintre cele mai vii festivaluri ale străzii din Europa, oamenii din Porto se venerează pe Sfântul Ioan „Botezătorul”, în mod tradițional, se toacă reciproc cu flori de usturoi sau ciocane moi de plastic. Caracterizat prin culoarea panglicilor și steagurilor care umplu străzile, alături de artificiile lansate toată noaptea, „S. Structura lui João reinterpretează această atmosferă cu forme de balon atârnate, care sunt acoperite de un material strălucitor, reflectorizant.

Denumirea proiectului : S.Joao Structure, Numele proiectanților : FAHR 021.3, Numele clientului : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure Instalarea De Artă

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.