Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Și Conceptul De Coafură

Hairchitecture

Designul Și Conceptul De Coafură HAIRCHITECTURE rezultă dintr-o asociere între o coafură - Gijo și un grup de arhitecți - FAHR 021.3. Motivați de Capitala Europeană a Culturii în Guimaraes 2012, ei propun o idee de îmbinare a două metodologii creative, Arhitectură și Coafură. Cu tema arhitecturii brutaliste, rezultatul este o nouă coafură uimitoare care denotă un păr de transfigurare în comuniune absolută cu structurile arhitecturale. Rezultatele prezentate au un caracter îndrăzneț și experimental, cu o puternică interpretare contemporană. Munca în echipă și abilitatea au fost cruciale pentru a transforma un păr aparent obișnuit.

Denumirea proiectului : Hairchitecture, Numele proiectanților : FAHR 021.3, Numele clientului : Redken Portugal.

Hairchitecture Designul Și Conceptul De Coafură

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.