Revista de proiectare
Revista de proiectare
Conceptul De Arhitectură Corporativă

Pharmacy Gate 4D

Conceptul De Arhitectură Corporativă Conceptul creativ se bazează pe combinația de componente materiale și imateriale, care creează împreună o platformă media. Punctul central al acestei platforme este caracterizat printr-un bol supradimensionat ca simbol pentru un pachet de alchimie abstractă deasupra căruia este proiectată o diagramă holografică a unei catene plutitoare de ADN. Această hologramă ADN, care reprezintă de fapt sloganul „O promisiune pentru viață”, se rotește lent și sugerează ușurința vieții unui organism uman fără simptome. Holograma rotativă a ADN-ului nu numai că reprezintă fluxul vieții, ci și relația dintre lumină și viața în sine.

Denumirea proiectului : Pharmacy Gate 4D, Numele proiectanților : Peter Stasek, Numele clientului : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Conceptul De Arhitectură Corporativă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.