Revista de proiectare
Revista de proiectare
Material Textil Decorativ

Lasso

Material Textil Decorativ Lasso ca definiție este o frânghie lungă, cu o gaură de rulare la un capăt. În loc să fie inspirat în; acest material textil este rezultatul. Are atât atingere specială, cât și estetică, pe lângă unele canale speciale, astfel încât lumina poate trece foarte ușor. Este pe jumătate industrială - pe jumătate fabricată, țesută în țesături electronice și tăiată manual. Acest proiect este foarte atractiv și captivant ca o bomboană și a fost una dintre cele mai importante provocări și descoperiri din cariera mea de designer textil. Acest proiect se referă la serendipie, poticnire, descoperire a șanselor, fortuitate și accident.

Denumirea proiectului : Lasso, Numele proiectanților : Cristina Orozco Cuevas, Numele clientului : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Material Textil Decorativ

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.