Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Place

Scaun Locul este un scaun poetic și esențial, un exemplu de design formal cu atractivitate. Acest scaun combină designul tehnic rafinat cu finisajele tradiționale. locul înseamnă să încerci să spui obiectului prin jocul formelor și culorilor să strălucească, uitându-te la extravaganța și simplitatea, ceea ce face ca un loc să fie distinctiv, diferit de ceilalți.

Denumirea proiectului : Place, Numele proiectanților : TANA-Gaetano Avitabile, Numele clientului : Gae Avitabile_ Tana.

Place Scaun

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.