Revista de proiectare
Revista de proiectare
Afișe

Disease - Life is Golden

Afișe Acest proiect a luat naștere din dorința de a crea unele concepte care pot descrie un cadru social într-un mod neobișnuit și sensibiliza privitorul într-un mod prietenos. Ideea din spatele ei este de a lua boala și de a le face vizual atrăgătoare și intrigante. Boala este ceva rău, dar ar putea fi văzută într-un mod diferit.

Denumirea proiectului : Disease - Life is Golden, Numele proiectanților : Giuliano Antonio Lo Re, Numele clientului : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Afișe

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.