Revista de proiectare
Revista de proiectare
Terapia-Salon Pentru Frumusețea Dentară

Dental INN

Terapia-Salon Pentru Frumusețea Dentară Proiectul "Dental INN" a fost conceput ca o instalație stomatologică sub forma unui salon de terapie pentru frumusețea dentară din Viernheim / Germania. Proiectul reprezintă un nou concept de design interior pentru practici dentare tematice "efecte vindecătoare ale formelor organice și structurilor naturale" și a fost dezvoltat în principal pentru Dr. Bergmann, un dentist implantar internațional acreditat. Pe lângă tratamentele stomatologice precum furnirurile și albirea, dr. Bergmann și echipa sa oferă, printre altele, simpozioane despre implantologie pentru numeroși chirurgi tineri din Europa, Asia și Africa.

Denumirea proiectului : Dental INN, Numele proiectanților : Peter Stasek, Numele clientului : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Terapia-Salon Pentru Frumusețea Dentară

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.