Revista de proiectare
Revista de proiectare
Consolă

Qadem Hooks

Consolă Qadem Hooks este o piesă de artă cu funcție de consolă inspirată din natură. Este alcătuit din diferite cârlige vechi pictate cu verde, care au fost folosite împreună cu Qadem (o șa veche de șa din lemn înapoi) pentru transportul grâului dintr-un sat în altul. Cârligele sunt atașate la o placă veche de amenințare a grâului, ca bază și finisată. cu un panou de sticlă deasupra.

Denumirea proiectului : Qadem Hooks, Numele proiectanților : May Khoury, Numele clientului : Badr Adduja.

Qadem Hooks Consolă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.