Revista de proiectare
Revista de proiectare
Arta Vizuală

Loving Nature

Arta Vizuală Iubirea naturii este un proiect de piese de artă care fac aluzie la dragoste și respect pentru natură, pentru toate lucrurile vii. Pe fiecare tablou, Gabriela Delgado pune un accent deosebit pe culoare, alegând cu atenție elemente care se îmbină cu armonia pentru a obține un finisaj luxuriant, dar simplu. Cercetarea și dragostea ei autentică pentru design îi conferă o capacitate intuitivă de a crea piese colorate vibrante, cu elemente spot care variază de la fantastic la ingenu. Cultura și experiențele personale modelează compozițiile în narațiuni vizuale unice, care cu siguranță vor înfrumuseța orice atmosferă cu natură și veselie.

Denumirea proiectului : Loving Nature, Numele proiectanților : Gabriela Delgado, Numele clientului : GD Studio C.A.

Loving Nature Arta Vizuală

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.