Revista de proiectare
Revista de proiectare
Jucăriile Din Roly Poli, Mobile Din Lemn

Tumbler" Contentment "

Jucăriile Din Roly Poli, Mobile Din Lemn Cum să ai un curcubeu? Cum să îmbrățișezi un vânt de vară? Sunt mereu atins de unele lucruri subtile și mă simt foarte mulțumit și fericit. Cum se păstrează și cum se deține? Suficient este la fel de bun ca o sărbătoare. Aș dori să modelez diferite tipuri de materiale într-un mod simplu și amuzant. Lăsați copiii să se joace cu ei pentru a recunoaște lumea fizică, pentru a le stimula imaginația și a-i ajuta să înțeleagă mediul înconjurător.

Denumirea proiectului : Tumbler" Contentment " , Numele proiectanților : Sha Yang, Numele clientului : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Jucăriile Din Roly Poli, Mobile Din Lemn

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.